Over Jacomien

Profielfoto JacomienMet ruim 10 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding en het geven van individuele bijlessen ga ik – Jacomien Boersma – graag samen met jou aan de slag.

Slechte cijfers hebben invloed op je motivatie en zelfvertrouwen. Je hebt vaak een aantal dingen geprobeerd om betere cijfers te halen maar zonder resultaat. Je wordt er moedeloos van en weet ook niet hoe je het voor elkaar krijgt. Mijn ervaring is dat wanneer je weer grip op het leren krijgt, de motivatie en het plezier en zelfvertrouwen ook toenemen.

Samen zoeken we naar jouw persoonlijke motivatie. Ik ga je helpen… maar ik ga het niet voor je doen. We gaan samen nieuwe vaardigheden onderzoeken en leren toepassen zodat je zélf de regie over het leren weer terugkrijgt.

Niks mooiers dan al die verschillende leerlingen met hun eigen manieren van werken. Oké, er kan qua vaardigheden soms wat aan bijgeschaafd worden maar daar werk ik graag aan mee. 😉

Door deze manier van werken creëer ik een rustige, open sfeer waarin ruimte is voor plezier, oefenen van nieuwe vaardigheden en het onderzoeken van je eigen motivatie.

Per januari volg ik een opleiding voor dyslexiecoach. Zo krijg ik meer inzicht in wat dyslexie inhoudt en wat voor gevolgen dit voor het leren maar ook voor je zelfbeeld kan hebben.

Na elke bijles volgt een mailtje naar jou en je ouders zodat helder is wat we hebben gedaan en wat er thuis geoefend kan worden.